ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Rossmax BQ705 Αυτόματο Πιεσόμετρο Καρπού

Rossmax BQ705 Αυτόματο Πιεσόμετρο Καρπού
Rossmax BQ705 Αυτόματο Πιεσόμετρο Καρπού
  • Απόθεμα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 100039
Πιεσόμετρο καρπού αυτόματο Rossmax BQ705
Πιεσόμετρο καρπού αυτόματο με τεχνολογία έξυπνου αισθητήρα

Ευκρινής “XL” οθόνη ενδείξεων
Ανιχνευτής κίνησης
Ένδειξη κινδύνου υπέρτασης
Περιφέρεια καρπού 13,5~22cm
Ανίχνευση αρρυθμίας (IHB)
Μέσος όρος των τριών τελευταίων μετρήσεων
120 μνήμες για 2 χρήστες με ένδειξη ημερομηνίας και ώρας
Λειτουργία επισκεπτών
Εγγύηση 5 ετών
Μέτρηση αρτηριακής πίεσης οφέλη

Υπάρχουν διάφορα οφέλη, στο να παρακολουθείτε μόνοι σας την πίεσή σας. Μπορεί να βοηθήσει αυτούς που ανακάλυψαν για πρώτη φορά ότι έχουν υπέρταση:
Να παρακολουθήσουν τη θεραπεία τους. Επειδή η αρτηριακή υπέρταση δεν προκαλεί συμπτώματα, ο μόνος τρόπος βεβαίωσης ότι οι αλλαγές στον τρόπο ζωής και τα φάρμακα είναι αποτελεσματικά είναι η τακτική μέτρηση της πίεσης.

Να ελέγχουν γενικά την πορεία της θεραπείας τους. Όταν παίρνετε την πρωτοβουλία να μετρήσετε μόνος σας την πίεση σας, αυτή η πράξη υπευθυνότητας τείνει να επεκτείνεται και σε άλλους τομείς. Μπορεί να σας δώσει επιπλέον κίνητρο να τρώτε πιο υγιεινά,να αυξήσετε το επίπεδο άσκησης και να λαμβάνετε σωστά τα φάρμακα σας.

Να επιβεβαιώσουν την υπέρταση «λευκής μπλούζας». Απλά και μόνο η επίσκεψη στο γιατρό μπορεί να προκαλέσει άγχος σε κάποια άτομα και να αυξήσει την πίεση τους (υπέρταση «λευκής μπλούζας»). Η κατ’ οίκον παρακολούθηση μπορεί να βοηθήσει να εξακριβώσετε αν έχετε πραγματικά υπέρταση ή υπέρταση «λευκής μπλούζας».

Να κάνουν οικονομία. Η μέτρηση της πίεσης σας στο σπίτι μπορεί να σας γλιτώσει από το κόστος να πηγαίνετε στο γιατρό για να σας μετρήσει την πίεση. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όταν αρχίζετε θεραπεία ή όταν ο γιατρός τροποποιεί τη φαρμακευτική αγωγή. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι τακτικές μετρήσεις βοηθούν στον καλύτερο έλεγχο.

Τα ηλεκτρονικά (ψηφιακά) πιεσόμετρα είναι τα πιο δημοφιλή και τα πιο εύκολα στη χρήση. Τα πιεσόμετρα καρπού είναι αρκετά ακριβή, αν βεβαιωθείτε ότι ο καρπός σας στηρίζεται στο επίπεδο της καρδιάς σας, όταν παίρνετε τη μέτρηση. Ο έλεγχος της ακρίβειας των πιεσόμετρων καρπού είναι πιο δύσκολος.

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή