ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Pruno Σύριγγα Μιας Χρήσης με Βελόνα 2,5cc G21x11/2 100τμχ

Pruno Σύριγγα Μιας Χρήσης με Βελόνα 2,5cc G21x11/2 100τμχ
Pruno Σύριγγα Μιας Χρήσης με Βελόνα 2,5cc G21x11/2 100τμχ
  • Απόθεμα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 100065
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 100 τεμ.

Σύριγγες Pruno 2.5ml χαρακτηριστικά

  Σύριγγες Pruno πλαστικές, ατομικά  συσκευασμένες και αποστειρωμένες  μιας χρήσης 3 μερών, δηλαδή είναι εφοδιασμένες με ελαστικό παρέμβυσμα για την επίτευξη στεγανότητας και της ομαλής κίνησης του εμβόλου εντός του κυλίνδρου. Κατασκευασμένες από μη τοξικό πολυπροπυλένιο ιατρικού τύπου απόλυτα διαφανείς παρέχουν τέλειο έλεγχο του περιεχομένου. Διαθέτουν καθαρή και ευανάγνωστη κλίμακα τυπωμένη πάνω στον κύλινδρο. Είναι αποστειρωμένες με ΕΤΟ. Oι σύριγγες κατασκευάζονται  σύμφωνα με την οδηγία 93/42/ΕΟΚ (Φέρουν σήμανση CE). Συσκευασία 100 τεμ. σε κουτί.


Σύριγγες  2,5ml γενικά

 Σύριγγες 2,5ml ,η φαρμακευτική αγωγή μέσω των σύριγγων μίας χρήσης είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί η μόλυνση. Αυτές οι σύριγγες είναι ασφαλείς στη χρήση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μια καινούρια βελόνα ή σύριγγα κάθε φορά που εισάγετε. Οι σύριγγες δεν έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται περισσότερο από μία φορά και θα πρέπει να αποφεύγετε να μοιράζεστε με κάποιον μια βελόνα, σύριγγα ή βαμβάκι. 

Υψηλής ποιότητας υποδερμική σύριγγα 2,5ml με ενσωματωμένη βελόνα μίας χρήσεως που ανταποκρίνεται και στις πιο αυστηρές κλινικές απαιτήσεις. Κυλινδρική σύριγγα πολυπροπυλενίου με ειδικά σχεδιασμένο ελαστομερές πώμα , που εξασφαλίζει ομαλή κίνηση ακριβείας κατά μήκος ολόκληρου του κυλίνδρου. Αδρανές υλικό και συμβατό με τα φάρμακα προς διοχέτευση. Αποστειρωμένη με αιθυλενοξείδιο (ΕΤΟ). Εξαιρετική ευκρίνεια του κυλίνδρου για ακριβή ανάγνωση του όγκου.


Πωλούνται ανά 100τμχ

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή