ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

NORDAID

Nordaid B Complex + B12 Υπογλώσσιο Spray
ΝΕΟ
Εταιρεία: NORDAID
B Complex + B12 Υπογλώσσιο SprayΤο υπογλώσσιο spray B-Complex της Nordaid είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει συνδυασμό βιταμινών της ομάδας Β (B1, B2, B3 B5, B6 και B12) οι οποίες συμβάλουν:Στη μείωση της κούρασης και κόπωσης.Στην κανονική λειτουργία του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματ..
Nordaid D3 D4000 IU Υπογλώσσιο Spray
ΝΕΟ
Εταιρεία: NORDAID
D3 D4000 IU Υπογλώσσιο SprayΤο Nordaid's D4000 είναι ένα απορροφητικό πόσιμο ψεκασμό. Παρέχει βιταμίνη μέσω του βλεννογόνου του στόματος απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος, σε αντίθεση με τις κάψουλες ή τα δισκία. Η βιταμίνη D3 διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά τα οστά να παραμείνουν ι..
Nordaid Iron Spray Υπογλώσσιο Spray
ΝΕΟ
Εταιρεία: NORDAID
Nordaid Iron Spray Υπογλώσσιο SprayΤο σπρέι σιδήρου Nordaid συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στον φυσιολογικό μεταβολισμό που αποδίδει ενέργεια, στον κανονικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και αιμοσφαιρίνης και σ..
Nordaid K2+D3 Υπογλώσσιο Spray Nordaid K2+D3 Υπογλώσσιο Spray
ΝΕΟ
Εταιρεία: NORDAID
Nordaid K2+D3 Υπογλώσσιο SprayΤο K2+D3 της Nordaid είναι καλά απορροφητικό στοματικό σπρέι. Παρέχει βιταμίνες μέσω του βλεννογόνου του στόματος απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος, σε αντίθεση με τις κάψουλες ή τα δισκία. Η βιταμίνη D διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά τα οστά να παραμεί..
Nordaid Zinc Spray Υπογλώσσιος Ψευδάργυρος
ΝΕΟ
Εταιρεία: NORDAID
Nordaid Zinc Spray Υπογλώσσιος ΨευδάργυροςΟ ψευδάργυρος συμβάλλει:Στο φυσιολογικό μεταβολισμό των υδατανθράκων, των λιπαρών οξέων και της βιταμίνης Α.Στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία.Στη φυσιολογική σύνθεση του DNA και των πρωτεϊνών.Στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, των μαλλιών..
Nordaid Λιποσωμική Βιταμίνη C Nordaid Λιποσωμική Βιταμίνη C
ΝΕΟ
Εταιρεία: NORDAID
Nordaid Λιποσωμική Βιταμίνη CΗ λιποσωμική βιταμίνη C της Nordaid προσφέρει έναν επαναστατικό τρόπο για να βελτιώσετε την υγεία σας, καθώς έχει πολλές φορές καλύτερα επίπεδα απορρόφησης από την παραδοσιακή μορφή κάψουλας ή δισκίου. Η λιποσωμική χορήγηση σημαίνει ότι τα μόρια της βιταμίνης C είναι εγκ..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)