ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

DcMed

Εταιρεία: DcMed
FILOSKIN ΓΑΝΤΙΑ LATEX ΜΕ ΠΟΥΔΡΑΜιας χρήσηςΜη αποστειρωμέναΑμφιδέξιαΣυσκευασία 100τμχ...
Εταιρεία: DcMed
FILOSKIN ΓΑΝΤΙΑ LATEX ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ ΠΟΥΔΡΑ Ιδιότητες:Γάντια προστασίας από μόλυνση από μικρόβια και βακτήρια.Είναι 100% αδιάβροχα.Από υλικό λατέξ, πολύ χρήσιμο για υψηλή ελαστικότητα και καλύτερη εφαρμογή στα χέρια και τα δάχτυλα.Υποαλλεργικά.Χρώμα: Λευκό.Μίας χρήσηςΣυσκευασία: 100 Τεμάχια..
Dc Med Filoskin Γάντια Νιτριλίου
ΝΕΟ
Εταιρεία: DcMed
Filoskin Γάντια Νιτριλίου Χωρίς Πούδρα Προστατευτικά γάντια μίας χρήσης παρασκευασμένα από νιτρίλιο (NBR), χωρίς σκόνη, μη αποστειρωμένα, αμφιδέξεια.Συσκευασία:100τμχ...
Εταιρεία: DcMed
Αποστειρωμένο δοχείο συλλογής κοπράνων* αποστειρωμένα χωρητικότητας 60ml. Είναι κατασκευασμένα από διαφανή μη τοξική, ιατρικού τύπου πολυστερίνη*.Το δοχείο αποτελείται από δύο τμήματα:1) Το βασικό μέρος του δοχείου για να τοποθετήσετε το δείγμα, το οποίο είναι διαφανές.2) Το καπάκι κόκκινου χρώματος..
Εταιρεία: DcMed
Ουροσυλλέκτες Απλοί ΑποστειρωμένοιΟυροσυλλέκτες απλοί αποστειρωμένοι κατασκευασμένοι από ιατρικού τύπου (μη τοξικό) PVC σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές. Ο σάκος συλλογής ούρων είναι χωρητικότητας 2.000 ml με διπλές ραφές ασφαλείας και με ευκρινή διαβάθμιση ανά 100ml. Διαθέτει επίσης ειδικό..
DcMed Ουροσυλλέκτης Παιδικός Μιας Χρήσης 100cc
Εκτός Αποθέματος
Εταιρεία: DcMed
Ουροσυλλέκτης Παιδικός -Κατασκευασμένος από PE μη τοξικό-Με αυτοκόλλητο αντιαλλεργικό-Χωρητικότητας 100 cc-Με διαγράμμιση ανά 10cc-Αποστειρωμένος, σε ατομική συσκευασία..
Lady Balance Κολπικό Υπόθετο
ΝΕΟ
Εταιρεία: DcMed
Lady Balance Κολπικό ΥπόθετοΤο LadyBalance είναι ένα πρεβιοτικό που επαναφέρει το φυσιολογικό pH και διατηρεί την υγεία του κόλπου. Περιορίζει τη δυσάρεστη οσμή του κόλπου και τις εκκρίσεις που έχουν σχέση με βακτηριακή κολπίτιδα. Ανακουφίζει από την ξηρότητα του κόλπου, τον κνησμό, τον πόνο και τον..
Εταιρεία: DcMed
Ελαστική ταινία περίδεσης μπράτσου με κλείστρο για αυτόματη αποσύνδεση μετά την χρήση χρώματος μπλε ..
Πώματα Φλεβοκαθετήρων
ΝΕΟ
Εταιρεία: DcMed
Πώματα για φλεβοκαθετήρες, αποστειρωμένα και ατομικά συσκευασμένα...
Εταιρεία: DcMed
ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ FFP3 ΧΩΡΙΣ ΒΑΛΒΙΔΑΜε μεταλλικό έλασμαΡυθμιζόμενα λάστιχαΣυσκευασία 30 τεμαχίων ατομικά συσκευασμένεςEN 149:2001 + A1:2009CEΠωλούνται σε συκευασία 30 τεμαχίων..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 18 (2 Σελ.)