ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Οξυγονοθεραπεία

CHOICEMEC MD300CN330  ΟΞΥΜΕΤΡΟ ΔΑΚΤΥΛΟΥ CHOICEMEC MD300CN330  ΟΞΥΜΕΤΡΟ ΔΑΚΤΥΛΟΥ
ΝΕΟ
Εταιρεία: Alfacare
Οξύμετρο Δακτύλου ChoiceMMed Oled MD300C2 με θήκηΤο οξύμετρο δακτύλου Choicemmed, προσφέρει αξιόπιστη μέτρηση του κορεσμού του οξυγόνου του αίματος (SPO2) και των καρδιακών παλμών, σε προνομιακή τιμή.Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήσηΑυτόματη απενεργοποίησηΕυανάγνωστη φωτειζόμενη οθόνη OLEDΡύθμιση της ο..
Εταιρεία: Rossmax
Rossmax NΕ100 Ηλεκτρικός ΝεφελοποιητήςΧαρακτηριστικά· Δοχείο 2 σε 1 για εύκολο καθαρισμό, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση· MMAD ≤2.6 μm; Δόση Λεπτών Σωματιδίων (FPD): 80-85%· Ρυθμός νεφελοποίησης ≥ 0,35ml/λεπτό· Σταθερό μέγεθος σωματιδίων για την αποτελεσματική αναπνευστική θεραπεία· Ισχυρός συμπ..
Εταιρεία: Rossmax
Rossmax SB200 Οξύμετρο ΔακτύλουΕνσωματωμένη Τεχνολογία ελέγχου αρτηρίας (ACT).Στιγμιαίες μετρήσεις του SpO2, καρδιακού ρυθμού και αρτηριακής κατάστασης σε 1 λεπτό.Σχεδιασμός προστασίας έναντι του φωτός περιβάλλοντος.Προστασία βιοσυμβατότητας.Δείκτης δύναμης παλμού.Ορατή και ακουστική προειδοποίηση.Ο..
Εταιρεία: Glociser
Βοηθά στην ανάπτυξη, βελτίωση και διατήρηση της αναπνευστικής ικανότητας.Χρήσιμο για την αποκατάσταση και διατήρηση της πνευμονικής ικανότητας των μετεγχειρητικών ασθενών και ΧΑΠ.Βελτιώνει τις αναπνευστικές παραμέτρους, τη μέγιστη ικανότητα άσκησης και τη συνολική καρδιοπνευμονική κατάσταση.Φίλτρο α..
Εταιρεία: Teleflex
Ματογυάλια ΟξυγόνουΕίναι κατασκευασμένα από μη τοξικό, διάφανο, μαλακό, πλαστικό υλικό και διαθέτουν ρινική διάταξη με ευκολία στην τοποθέτηση, η οποία είναι προσαρμοσμένη σε αγωγό 2,10m. Υπάρχει δυνατότητα αυξομείωσης του αγωγού, για σωστή συγκράτηση και τοποθέτηση.Η τροφοδοσία του οξυγόνου, γίνετα..
Εταιρεία: Rossmax
Rossmax Medical Nebulizer CombNeb NA 100Ηλεκτρικός Νεφελοποιητής CombNeb NA 100Ηλεκτρικός Νεφελοποιητής του Οίκου Rossmax Medical. Διαθέτει ισχυρό και αθόρυβο κομπρεσέρ αέρα, ενώ η λειτουργία του επιτυγχάνεται με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού (on / off). Από ειδική υποδοχή τοποθετείται το φίλτρο..
Εταιρεία: Rossmax
Rossmax NB 500 Heavy Type ΝεφελοποιητήςΧαρακτηριστικά· MMAD ≤2.2 μm; Δόση Λεπτών Σωματιδίων (FPD): 80-85%· Σταθερό μέγεθος σωματιδίων για την αποτελεσματική αναπνευστική θεραπεία· Πατενταρισμένη ρυθμιζόμενη βαλβίδα στο μπουκάλι του νεφελοποιητή (VAT)· Χαμηλός θόρυβος με σιγαστήρα σχεδιασμό που απορρ..
Εταιρεία: Rossmax
Rossmax NA 100 Ανταλλακτικό Σετ ΝεφελοποίησηςΑνταλλακτικό 1 μπουκαλάκι & 1 επιστόμιο..
Εταιρεία: Rossmax
Φίλτρο Νεφελοποιητή (Σετ 5 Τεμαχίων) 100386Διατίθενται σε συσκευασία 5 τεμαχίων...
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)