ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Κατ' Οίκον Νοσηλεία

CHOICEMEC MD300CN330  ΟΞΥΜΕΤΡΟ ΔΑΚΤΥΛΟΥ CHOICEMEC MD300CN330  ΟΞΥΜΕΤΡΟ ΔΑΚΤΥΛΟΥ
ΝΕΟ
Εταιρεία: Alfacare
Οξύμετρο Δακτύλου ChoiceMMed Oled MD300C2 με θήκηΤο οξύμετρο δακτύλου Choicemmed, προσφέρει αξιόπιστη μέτρηση του κορεσμού του οξυγόνου του αίματος (SPO2) και των καρδιακών παλμών, σε προνομιακή τιμή.Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήσηΑυτόματη απενεργοποίησηΕυανάγνωστη φωτειζόμενη οθόνη OLEDΡύθμιση της ο..
Rossmax AM30 Αερόστρωμα Κατακλίσεων PVC με Μοτέρ
Εκτός Αποθέματος
Εταιρεία: Rossmax
Rossmax AM30 Αερόστρωμα Κατακλίσεων PVC με μοτέρ.Χαρακτηριστικά· Στρώμα με Φυσαλίδες· 2 προς 1 εναλλασσόμενη θεραπεία· Ρυθμιζόμενες κρεμάστρες για τους περισσότερους τύπους κρεβατιού· Ανθεκτικό PVC ιατρικού τύπου· Προεκτάσεις για σταθεροποίηση· Υψηλής ποιότητας αντλία· Δείκτης ρύθμισης πίεσης βάρους..
Εταιρεία: Rossmax
Rossmax NΕ100 Ηλεκτρικός ΝεφελοποιητήςΧαρακτηριστικά· Δοχείο 2 σε 1 για εύκολο καθαρισμό, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση· MMAD ≤2.6 μm; Δόση Λεπτών Σωματιδίων (FPD): 80-85%· Ρυθμός νεφελοποίησης ≥ 0,35ml/λεπτό· Σταθερό μέγεθος σωματιδίων για την αποτελεσματική αναπνευστική θεραπεία· Ισχυρός συμπ..
Εταιρεία: Rossmax
Rossmax SB200 Οξύμετρο ΔακτύλουΕνσωματωμένη Τεχνολογία ελέγχου αρτηρίας (ACT).Στιγμιαίες μετρήσεις του SpO2, καρδιακού ρυθμού και αρτηριακής κατάστασης σε 1 λεπτό.Σχεδιασμός προστασίας έναντι του φωτός περιβάλλοντος.Προστασία βιοσυμβατότητας.Δείκτης δύναμης παλμού.Ορατή και ακουστική προειδοποίηση.Ο..
Εταιρεία: Glociser
Βοηθά στην ανάπτυξη, βελτίωση και διατήρηση της αναπνευστικής ικανότητας.Χρήσιμο για την αποκατάσταση και διατήρηση της πνευμονικής ικανότητας των μετεγχειρητικών ασθενών και ΧΑΠ.Βελτιώνει τις αναπνευστικές παραμέτρους, τη μέγιστη ικανότητα άσκησης και τη συνολική καρδιοπνευμονική κατάσταση.Φίλτρο α..
Κουλούρα Καουτσούκ 40cm
ΝΕΟ
Εταιρεία: Alfacare
Κουλούρα Καουτσούκ 40cmΠροτείνεται για την πρόληψη δημιουργίας ελκών κατάκλισης, καθώς και για την ανακούφιση του πόνου στην περιοχή του κόκκυγα.Ανθεκτική κατασκευήΜε αεροθάλαμο & βαλβίδα ασφαλείαςΚατάλληλη για χρήση στο κάθισμα ή το κρεβάτι..
Κουλούρα Καουτσούκ 45cm
ΝΕΟ Εκτός Αποθέματος
Εταιρεία: Alfacare
Κουλούρα Καουτσούκ 45cmΠροτείνεται για την πρόληψη δημιουργίας ελκών κατάκλισης, καθώς και για την ανακούφιση του πόνου στην περιοχή του κόκκυγα.Ανθεκτική κατασκευήΜε αεροθάλαμο & βαλβίδα ασφαλείαςΚατάλληλη για χρήση στο κάθισμα ή το κρεβάτι..
Εταιρεία: Teleflex
Ματογυάλια ΟξυγόνουΕίναι κατασκευασμένα από μη τοξικό, διάφανο, μαλακό, πλαστικό υλικό και διαθέτουν ρινική διάταξη με ευκολία στην τοποθέτηση, η οποία είναι προσαρμοσμένη σε αγωγό 2,10m. Υπάρχει δυνατότητα αυξομείωσης του αγωγού, για σωστή συγκράτηση και τοποθέτηση.Η τροφοδοσία του οξυγόνου, γίνετα..
Εταιρεία: Rossmax
Rossmax Medical Nebulizer CombNeb NA 100Ηλεκτρικός Νεφελοποιητής CombNeb NA 100Ηλεκτρικός Νεφελοποιητής του Οίκου Rossmax Medical. Διαθέτει ισχυρό και αθόρυβο κομπρεσέρ αέρα, ενώ η λειτουργία του επιτυγχάνεται με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού (on / off). Από ειδική υποδοχή τοποθετείται το φίλτρο..
Εταιρεία: Rossmax
Rossmax NB 500 Heavy Type ΝεφελοποιητήςΧαρακτηριστικά· MMAD ≤2.2 μm; Δόση Λεπτών Σωματιδίων (FPD): 80-85%· Σταθερό μέγεθος σωματιδίων για την αποτελεσματική αναπνευστική θεραπεία· Πατενταρισμένη ρυθμιζόμενη βαλβίδα στο μπουκάλι του νεφελοποιητή (VAT)· Χαμηλός θόρυβος με σιγαστήρα σχεδιασμό που απορρ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 17 (2 Σελ.)