ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Βοηθήματα Ασθενών

Εταιρεία: Prokure
Prokure Θήκη για τον Καθαρισμό και την Φύλαξη της Τεχνητής ΟδοντοστοιχίαςΗ ιδανική λύση για τον καθαρισμό καθώς και την φύλαξη της τεχνητής σας οδοντοστοιχίας. Περιέχει πρακτική σχάρα που κάνει τον καθαρισμό και το στέγνωμα της οδοντοστοιχίας ευκολότερο. Σας επιτρέπει να φυλάσετε την οδοντοστοι..
Εταιρεία: Seni
Seni Soft Υποσέντονο Basic 40x60εκ.Τα υποσέντονα Seni Soft Basic είναι ένας επιπλέον τρόπος προστασίας κατά την αλλαγή της πάνας ή άλλων ειδών φροντίδας της υγιεινής. Επίσης, είναι ιδανικό για να προστατεύσετε το κρεβάτι ενός ατόμου με ακράτεια ή την αναπηρική καρέκλα με ένα υποσέντονο. Τα υποσέντον..
Εταιρεία: Seni
Seni Soft Υποσέντονο Basic 60x60εκ.Για να αποφύγετε επιπλέον κόστος και δουλειά αξίζει να προστατεύσετε το κρεβάτι ενός ατόμου με ακράτεια η την αναπηρική καρέκλα με ένα υποσέντονα. Τα υποσέντονα είναι ένας επιπλέον τρόπος προστασίας κατά την αλλαγή της πάνας ή άλλων ειδών φροντίδας της υγιεινή..
Εταιρεία: Alfacare
Προγραμματιστής χαπιών εβδομαδιαίος μικρόςΙδανικό βοήθημα για προγραμματισμό των δόσεων των χαπιών.Διαθέτει οκτώ (7) ανεξάρτητα χωρίσματα και ενδείξεις για την καθημερινή χρήση.Κατάλληλο για μεταφορά χάρη στο μικρό του μέγεθος.Διαστάσεις: 16.5 x 3 x 2 cm..
Εταιρεία: Soft
Χαρτοβάμβακας Alfa-Alfa 1kgΟ χαρτοβάμβακας ALFA χρησιμοποιείται ως απορροφητικό υλικό και καθαριστικό μέσο κατά την φροντίδα των ασθενών. Αποτελείται από φύλλα κυτταρίνης που είναι ιδιαίτερα απορροφητικά.Τα φύλλα του είναι ομοιόμορφα χωρίς τοπικά αραιώματα και σκισίματα, δεν αφήνει υπολείμματα. Τα υ..
Εταιρεία: Soft
Χαρτοβάμβακας λευκός, υπέρ απορροφητικός, κατασκευασμένος από ανακυκλωμένο πολτό. Είναι απαλός και ανθεκτικός στην χρήση, σε επάλληλα φύλλα διαστάσεων περίπου 40cm x 60cm. Κατά την χρήση τoυ δεν αφήνει υπολείμματα και δεν ερεθίζει το δέρμα. Κατάλληλος για εξετάσεις σε κλινικές & νοσοκομεία,..
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)